Rekomenduojami filmai

Kartais globėjai palūžta… Nepajėgia pažinti savo emocijų, suvaldyti minčių, išspręsti problemų..Ieškant atsakymų, susivokimo, kuomet jaučiatės įstrigę, nerandantys išeities, kuomet net sunku suprasti kas jus kankina, į pagalbą galite pasitelkti filmų terapiją. Tinkamų filmų žiūrėjimas gali tapti nepaprastai stipria patirtimi. Manoma, kad žiūrintiesiems, kaip aktoriai perteikia užslopintas, skausmingas emocijas, jos taip pat sužadinamos: mūsų gyvenimas tarsi pastatomas priešais mus ir mes turime puikią galimybę viską stebėti išvengdami realaus patyrimo. Filmai tarsi veidrodis atspindi, kas vyksta mūsų viduje. Žvilgsnis į šį atspindį yra pirmasis žingsnis tam, kad mūsų giluminės problemos būtų identifikuotos ir pradėtos spręsti.

Rekomenduojame Jums filmus, kurie savo verte prilygsta ne tik psichologinei terapijai, bet ir menui, šokiui, ar muzikai…

Nepamiršome ir globojamų vaikų. Jiems stipriausiai veikiantis vaistas nuo beveik visų  galinčių užklupti bėdų –meilė, išreikšta dėmesiu, šiluma ir buvimu kartu. Tiems momentams paruošėme atskirą animacinių filmų sąrašą visai šeimai.