Pagaminti reklaminiai stoveliai

„Man šeima reiškia labai daug. Tik joje galiu atrasti save. Būti savimi. Globėjai mane priėmė tokią kokia esu. Palaikė tuomet, kai man buvo sunkiausi gyvenimo etapai. Visada teiraujasi kaip aš jaučiuosi. Apkabina, kai to reikia, paglosto kai mato, jog man sunku. Sako, jog bet kada galėsiu kreiptis. Aš jais galiu pasitikėti. Niekada manęs nenuvylė. Stengėsi, kad būčiau laiminga”. (Mergaitė, 16 m.)

Šiais žodžiais paauglė mergaitė apibūdina savo gyvenimo patirtį globėjų šeimoje. Kelmės  rajono vaiko ir šeimos gerovės centro globos centras siekdamas, kad kiekvieno tėvų globos netekusio vaiko patirtis būtų kuo panašesnė į šios mergaitės, nuolat ieško asmenų, pasirengusių būti globėjais. Tai darome organizuodami viešinimo renginius seniūnijose, bendruomenėse, mokyklose, dalyvaudami kasmetinėse Kelmės rajono šventėse, kurių metu teikiame informaciją, daliname informacinius lankstinukus bei įvairią atributiką su globos centro kontaktais.

Šiais metais, pagaminome reklaminius stovelius, kuriuos palikome įvairiuose Kelmės rajono kavinėse bei picerijose. Tikimės, kad lankytojai, laukdami savo užkandžių, skirs laiko mūsų skrajutės apžvalgai ir tokiu būdu iš lūpų į lūpas sklis informacija apie globos galimybes Kelmės rajone.  

Dėkojame kavinėms: „Močiutės cepelininė”, „Mr. Boombastic”, „Grill baras Tytuvėnai” ir „Šaltenių pašvaistės” terasai, picerijoms: „G pica “bei „Da Piero pizzeriai” už  geranorišką bendradarbiavimą, kurio dėka turime galimybę plačiau viešinti vaikų globą Kelmės rajone.