Šventė būsimiesiems pirmokėliams

Nepaliaujamai bėga laikas. Basakoję, pilnomis rieškutėmis uogų nešiną, vasarėlę, netrukus pakeis ryškiaspalviais klevų lapais pasipuošęs rudenėlis. Pirmoji rudens diena sukvies į mokyklos suolą visus: nuo mažojo džiugaus pirmokėlio iki jau beveik suaugusio dvyliktoko.  Visiems  tai  ilgas žinių kelias su šviesiausiais šio krašto žmonėmis. Tai ateities kūrimo etapas. Vieniems jis tik prasideda, o kitiems tai etapo pabaiga.

Rugpjūčio 29 d. KAV KAV laisvalaikio studijoje į pirmąją klasę buvo džiugiai palydėti Kelmės rajono vaiko ir šeimos gerovės centro globėjų šeimose  globojami septynmečiai.

KAV KAV laisvalaikio studijoje būsimieji pirmokėliai ir jų draugai, pasirinkę veiklas ir žaidimus pagal savo pomėgius, kalbėjo apie mokyklą, apie jau užbaigtą paruošiamąją klasę.  Apie tai, kad jie jau labai dideli užaugo. Juos džiugino ir žaidimus organizavo Linksmasis peliukas (anomatorė Viktorija Genienė).

Šventės dalyviams buvo surengtos vaišės. Visa studija kvepėjo saldžiaisiais vafliais.

Kiekvienas būsimasis pirmokėlis gavo po malonią lavinamąją dovanėlę.

Išsiskirstydami į namus, mažieji  suplanavo dar vieną susitikimą šioje studijoje. Kada tai įvyks? Paslaptis!  Naujas susitikimas įvyks tikrai greitai.